Az elmúlt héten, május 2-án délután került megrendezésre az első Környezetvédelmi Konferencia iskolánk művészeti termében.

A 7. osztályos tanulók az általuk választott témákat szépen feldolgozva, élvezetes és izgalmas előadásokat tartottak. Az iskola tanáraiból álló zsűrinek igencsak nehéz dolga volt, amikor a különböző kategóriákban kellett a díjazottakat eldönteni.

Az aktualitása miatti különdíj büszke tulajdonosai, a  passzív házak energiahatékonyságáról szóló előadással Domina Márk és Nagy Szabolcs 7. b osztályos tanulók lettek.

A másik különdíjat Lengyel Dóra és Vadas Boglárka - szintén a 7. b osztályból - szerezte meg, akik a geotermikus erőművekről készített látványos makettel érdemelték ki ezt az elismerést.

A legszínvonalasabb ppt kategóriában Berty Márton 7. a osztályos tanuló előadását emelte ki a zsűri, aki a trópusi esőerdők pusztulásáról tartott beszámolót, külön dicséretben részesült az összefüggések és a megoldási módok feltárása miatt.

A legjobb előadás díját pedig Dézsi Fábián kapta,szintén a 7.a tanulója, mert a színes képanyag mellett, amit az afrikai területek sivataggá válásáról készített, a változásokat előidéző folyamatokat pedig nagyszerűen magyarázta el a közönségnek.

Köszönjük a zsűri és az előadásokat tartó tanulóink munkáját, a közönség részvételét!

Jövőre, Veletek, Ugyanitt!

Godó László szervező

Beszámolóink
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Linkek
Fontos időpontok

Ballagás 2019. június 14. - 17 óra

Tanévzáró 2019. június 15. - 9 óra

Nyári városi napközis tábor:

2019. június 24-augusztus 16.

Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Városi ügyelet ideje alatt hívható telefonszám:
06/30/610-4968
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.sulinet.hu
web: www.kesjarcs.sulinet.hu
 
        
Üzenetküldés