Aktualitások

 

Szeretjük ezt a délutánt – összeér, ami összetartozik: az óvodást iskolássá növelni, látni aprón, kisgyerekként, majd kiengedni a tenyerünkből kamaszként – itt kezdődik, ezen a találkozáson. 100-120 ovis, szülőkkel, tanítóinkkal találkozva figyelte, jó-e itt diák lenni, összeillünk-e. Alkotva, beszélgetve sokat tapasztaltunk – szép délután volt!

 

 

 

Az idei tanévben 39 nyolcadikos diákunk tette le sikeresen a Junior alapfokú nyelvvizsgát angolból. A vizsga A2-es szinten méri a diákok írásbeli és szóbeli teljesítményét. Köszönjük a tanulók lelkes hozzáállását, kitartó munkáját és a szülők anyagi támogatását.

A vizsgára Hajdú Anita, Farkasné Veiger Brigitta és Dr. Veresné Dálnoki Anita tanárnő készítette fel a diákokat.

Gratulálunk!

 

A nemzetközi e-Hód informatikai versenyen Kishód kategóriában 1293 versenyző közül 1. helyezést el Beregi Hédi és 3. helyezést ért el Lazányi Márton János. Mindketten 4. b osztályos tanulók. Gratulálunk a kiemelkedő eredményükhöz, büszkék vagyunk rájuk.

                                                                      

Szentpáli Tünde

                                                                                  tanító

 

 

KÜLFÖLDI HALLGATÓ 2019

A Kesjárban a tudásmegosztás nem ismer határokat. A tanítás tanítása, a hallgatók támogatása mindig is szívügyünk volt. Khin Khin Thant Sin Myanmarból érkezett hozzánk, hogy az egyetemek és az általános iskolák közötti kapcsolatot vizsgálja. A mai találkozás egy különleges együttműködés kezdete. A közös munka során nemcsak arra lesz lehetőség, hogy a tanár szakos hallgatókkal való munkánkat megismerje, hanem arra is, hogy segítségével  a gyerekek egy kicsit belelássanak egy másik kultúra hagyományaiba, szokásaiba és az ottani iskolai oktatásba.

Forintos Judit és Mészáros Orsolya

Sok- sok játék, sok-sok nevetés, s mindez egy nyelvtan órán. Happy, a terápiás kutyus asszisztált azon a tanórán, ahol a 2.b osztály tanulói elmélyíthették tudásukat a hangokról és a betűkről. Várkonyi Andrea tanítónő és Berceli Bernadett felvezető irányításával aktív résztvevői voltak a gyerekek a tanórának.

Szeretetet adó és szeretetet kapó pillanatokban volt részünk.

 

Várkonyi Andrea

tanítónő

 

 

Életképeink
0010kesjar.jpg
Linkek
Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Városi ügyelet ideje alatt hívható telefonszám:
06/30/610-4968
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.sulinet.hu
web: www.kesjarcs.sulinet.hu
 
        
Üzenetküldés