Aktualitások

Örömmel tesszük közzé, hogy Horváth Nándor (8.b) a 2021. szeptember 12-én Brnoban megrendezett nemzetközi judo versenyen I. helyezést ért el az U15 korosztályban. A versenyen a  serdülő judo válogatott tagjaként vett részt.

A 35 induló közül lengyel, ukrán, szlovák, cseh és osztrák ellenfeleit is magabiztosan győzte le (1 kivételével mindegyik mérkőzését ipponnal nyerte).

 

Gratulálunk szüleinek, edzőinek!

 

2021. június 20-án a Ritmikus Gimnasztika Országos Bajnokságon Horváth Boglárka (8.b) 4 aranyérmet kapott szabad, labda, összetett és csapat versenyszámokban.

 

Szívből gratulálunk edzőinek és szüleinek is!

 

Az Őrségi kerékpártúra végighalad Magyarország egyik legváltozatosabb, érintetlen, épített és természeti értékeit megtartó vidékén. A Vendvidék, az Őrség, a Vasi- hegyhát tájain a dombok, fennsíkok, lankák, hűsítő tavak, festői környezet, erdők és vendégszerető emberek vártak minket mint kerékpárosokat.

LÁTNIVALÓK: Hársas-tó, Határőr Múzeum, Állatsimogató, Szent Péter templom

(Őriszentpéter), Natura 2000 Látogatóközpont, Zalalövő-Borostyán tó, Vadása- tó, Lápok Háza

Mindenki nagyon jól érezte magát, egészségesen, életre szóló élményekkel tért haza. A utolsó este hangulatát a közös tábortűz és szalonnasütés határozta meg a sok érdekes játék mellett!

 

Vadász Klaudia

tanító

 

 

A kutyák nemcsak társaink lehetnek a mindennapokban, hanem sokat tanulhatunk is tőlük és általuk. A felelősségvállalás nemcsak a kutyatartás, hanem mindennapi iskolai életünk alapja is. Felelősséget kell vállalnunk a feladataink, a körülöttünk lévő emberek és a környezet iránt is. Ez lesz az idei egyéni/iskolai célunk és ezt helyeztük ma fókuszba az évindító, zászlóbontó napunkon is. Hajrá Kesjár! Hajrá kesjáros diákok!

 

2021. 06.21. - 06.27. között a Vasi-Hegyháton erdei vándortáborozó

diákok csapata a tanév legzöldebb hetét töltötte a természetben, sokféle élménnyel gazdagodva.

 

Életképeink
0008kesjar.jpg
Linkek
Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.edu.hu
web: www.kesjarcs.edu.hu
 
        
Üzenetküldés