Aktualitások

Megpróbáltuk jól érezni magunkat: tanévet nyitni nem lehet oldottan, így most megkíséreltük. Az izgatott elsőst, a már felnőtt gondokkal küszködő nyolcadikost, minden diákunkat egyaránt vigyázni szeretnénk ebben az évben is – érezzék, hogy kiszámítható, kedvükre való, nem csak iskolaként, hanem biztonságot és élményt egyaránt jelentő helyként vesszük őket körül. Köszönjük a szülők „7 szokás” csapatának részvételét, lendületes évnyitó gondolatait, amivel gazdagabbak leszünk – a friss függönyillat, a megtelt parkoló, a még a nyár színeit őrző arcok jót jelentenek: ismét találkoztunk!

 

Eredeti méretben letölthető képek:

A számok most mintha üzenettel bírnának: 7. éve visszük a „7 szokás” programot, amely mára iskolaprofillá vált. Számos fontos lépés van mögöttünk a bevezetés szakaszától a belsővé válás idejéig. A „7 szokás” órák, a diákmunkafüzetek, a bemutató órák után évek óta tudatos építkezés folyik: tanár-, diák-, majd szülői „Világítótorony-csapat” segíti ébren tartani, megújítani a programot, amely mentén eredményességi mutatóink folyamatosan javultak, az iskola keresettsége növekszik. „Nemzeti referenciaiskola” auditációja zajlott ma, ahol szülők számoltak be a program átalakító hatásáról, diákok mutatták meg az iskolát, értelmezték „Az én naplóm” szerepét, dokumentumelemzés és vezetői értékelés éppúgy zajlott, mint a diákok és tanárok kérdésekkel való szembesítése: hová jutottunk, mi felé tartunk.

Június 15-ére, a tanév zárása idejére eldől, megkapjuk-e a nagy jelentőségű státuszt: mi leszünk-e az ország első referenciaiskolája a „7 szokás-Életrevaló” program mentén.

Mindenkinek köszönettel tartozunk, aki segített mindeddig és a ma programjaiban!

 

 

 

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy az étkezéssel kapcsolatban újabb változások vannak. Az iskola honlapjáról elérhető webes felületről tudják intézni a határidőn túli pótrendeléseket és lemondásokat is, a „pótrendelés és lemondás” menüpontban. A lemondásokat a rendszer előző nap 9 óráig tudja elfogadni. 

 

 
Kedves Szülők!
 
Ezen a héten van az Európai Mobilitási Hét. Ennek az egyik jeles napja szeptember 22-e, az Autómentes nap. Ebben a tanévben is szeretnénk akciónkkal felhívni a figyelmet a kipufogógázok káros hatására.
 
Szeretnénk, ha ezen a napon tanulóink az iskolához vezető mellékutcák végéről gyalog érkeznének az iskolába. A szülők a környező utcák valamelyikében, illetve a párhuzamos Aradi utcában állhatnak meg az autókkal. Másik lehetőség, hogy városi kisbusszal érkeznek ezen a napon a gyerekek. Akik a kis utcák végétől gyalog, vagy a városi kisbusszal érkeznek az iskolába, egy kupont kapnak: 

 

„Pár lépést tettem a tisztább levegőért!” 

 

felirattal. Ezek alapján jutalmazzuk őket. Kérem, hogy segítsék gyermekeiket, hogy idén is csatlakozhassanak ehhez a kezdeményezéshez.
 
 
Erdélyiné Kovács Erzsébet

Aktuális étlap:

Letöltéshez kattintson az adott hónapra.

május

június

 

 

 

 

 

Életképeink
0007kesjar.jpg
Linkek
Fontos időpontok
2017. szeptember 1.Tanévnyitó
2017. október 7.„Fut az Örs”
2017. október 12-13.Tantestületi továbbképzés
2017. október17.8. osztályosok továbbtanulási tájékoztatója
2017. október 20.1956-os forradalom  - ünnepély (október 23.)
2017. október 24.Városi Pedagógiai Nap
2017. október 30-november 3.Őszi szünet
2017. december 20.Iskolakarácsony
2017. december 22-2018. január 2.Téli szünet
 
Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel./Fax:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.sulinet.hu
web: www.kesjarcs.sulinet.hu
 
        
Üzenetküldés
ремонт квартир фотообмен liberty reserve