Aktualitások

NYELVVIZSGA 2020-2021

Örömmel tudatjuk, hogy diákjaink az idei tanévben is eredményesen vettek részt a Junior nyelvvizsgán angol nyelvből. Két nyolcadikos osztályunkból 32 fő vizsgázott és mindnyájan sikeresen teljesítettek. 90% feletti teljesítményt 26 fő nyújtott a szóbeli megmérettetésen, és közülük 11 diák 100%-ot ért el.  Az írásbeli részen 90% felett 14 diák teljesített, 3 tanuló 100%-os minősítéssel.

A vizsgára felkészítő tanáraink: Hajdú Anita, Dr. Veresné Dálnoki Anita

Gratulálunk a nagyon szép teljesítményükhöz és további sikereket kívánunk!

 

Szülői VT 2020

Kedves Érdeklődők!

A Szülői VT anyagait ezentúl külön fülön nézhetik meg honlapunkon: 7 szokás/Szülői VT.

Örülünk a továbblépésnek, jószívvel osztjuk meg a helyet a kimondottan lojális, együttműködő, támogató, kritikáiban konstruktív szülői közösséggel!

Köszönjük a kooperáció minden formáját!

 

Tóth Krisztina

igazgató

Minden nappal nyerünk közös ügyeink számára, amit itt tölthetünk: elemi erővel tört fel szeptemberben az öröm – újra látjuk egymást. Komolyan vesszük a védekezést. Bezárkóztunk, szigorú renddel tartjuk kívül a világot, amíg lehet, ne érjen bennünket el a baj. A szülők felelős, lojális, nagyvonalú támogatása, Budaörs város kérdések nélküli segítsége, felhatalmazásaink alapján való következetességünk egyelőre védelem.

Köszönjük tanáraink és munkatársaink bátor, felelős napi küzdelmét az iskola működéséért!

 

Kedves Szülők!

Felkészülve a COVID-19 naponta változó mutatóira, iskolánk minden körülmény megfontolása után elindítja a digitális oktatásra való felkészülést.

Az egységes platform az esetleges digitális oktatásra való átállással indul, amely ezután a Microsoft Teams rendszere lesz.

Kérjük Önöket, számítsanak arra, hogy gyermekeik osztályfőnökei hamarosan küldik a belépéshez szükséges adatokat, részletekkel szolgálnak. Kérjük azt is, figyeljék majd a honlapra felkerülő információkat!

Köszönjük segítő együttműködésüket!

 

Tóth Krisztina

igazgató

Kedves Szülők!

 

Köszönettel nyugtázzuk, hogy ma csak 9 lázas gyermek érkezett az iskolába, a többieket otthon tartották – előbbieket mi fordítottuk vissza.

A helyzet fenntartása érdekében megismétlem alapvetéseinket, amelyek fokozott fegyelmet és erőfeszítést igényelnek Önöktől. Nyilvánvaló, hogy szigorú, belső rendtartásunk és az Önök intelligens együttműködése óvott meg bennünket eddig is a fertőzés robbanásától. E kettőre egyértelműen, továbbra is szükség van, hogy ezt a tanévet ilyen meglepően hosszan tudjuk „jelenléti oktatással” fenntartani.

Így tehát:

  • semmiképpen és semmilyen indokkal ne engedjenek az iskolába rizikót hordozó gyermeket továbbra sem, kollégáink is így tesznek saját döntéseikben
  • ha pozitív teszteredmény vagy várakozó család van Önök között, továbbra is az osztályfőnökön keresztül küldjenek adatot
  • minden diák és munkatárs folyamatos maszkviselésre kötelezett az épületben, kivéve az evés, ivás, rendkívüli nehézségek perceit
  • ha tehetik, gyermekeiket a továbbiakban is mihamarabb vigyék vagy engedjék haza délután: minden kontaktusszám-csökkentés segítség biztonságunk érdekében, s javítja a helyettesítő kollégák esélyeit is a betegség elkerülésére
  • kérem, ha nem tudnak igazolással szolgálni, a nem betegen otthon tartott, visszatérő gyermek hozzon magával a honlapról letölthető dokumentumot, amellyel Önök nyilatkoznak állapotáról – lázas gyermek gyógyulása után továbbra is csak orvosi igazolást fogadunk el
  • ha gyermekük otthontartása meghaladja a normálisan kezelhető 1-2 hetet, konzultáljanak az osztályfőnökkel, hogy jogtisztán megoldhassuk a segítséget, s ne évismétlés legyen a COVID-19 egyik maradandó következménye.

 

 

Kérem levelünk elfogadó megértését, köszönjük együttműködésüket, kívánva egészséggel teljes Új Esztendőt!

 

Tisztelettel:

Tóth Krisztina

igazgató

Életképeink
0017kesjar.jpg
Linkek
Fontos időpontok
 
Esemény
Időpont
A Magyar Kultúra Napja - megemlékezés
2021. január 22.
Az I.félév utolsó napja
2021. január 22.
Középiskolai írásbeli felvételi vizsga
2021. január 23.
Félévi értesítők kiosztása
2021. január 29.
7 szokás - Sikereink ünneplése
2021. január 29.
Félévi értekezlet
2021. február 2.
Kommunista és egyéb diktatúra áldozatai-megemlékezés
2021. február 25.
Nyílt napok a leendő elsősök szüleinek
2021. március 8-9.
1848-as szabadságharc - ünnepély
2021. március 12.
Pályaorientációs nap
2021. március 31.
Tavaszi szünet
2021. április 1-6.
A Holokauszt áldozatai - megemlékezés
2021. április 16.
Idegennyelvi mérés
2021. május 19.
OKM/ Állatkert
2021. május 26.
Kesjár-nap/DÖK-nap
2021. május 28.
Nemzeti Összetartozás napja-megemlékezés
2021. június 2.
Tanulmányi kirándulás
2021. június 3-4.
Ballagás
2021. június 11.
Tanévzáró
2021. június 15.
 

 

Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.edu.hu
web: www.kesjarcs.edu.hu
 
        
Üzenetküldés