7 szokás percek

 
Kedves Olvasó!
 
Szeretettel köszöntünk a „7 szokás percek” első számának olvasói között.
 
Ezzel az újítással és az év során tervezett 7 szokás programokkal azt szeretnénk elérni, hogy ne egy újabb kötelezően elvégzendő feladatnak tekintsétek a 7 szokás bevezetését gyermeketek (és akár az egész család) életébe, hanem egy segédletnek, amely segítségével még hatékonyabban és sikeresebben tudjátok élni a mindennapjaitokat.
 
Minden alkalommal egy, a 7 szokással kapcsolatos, gyakorlatias témáról fogunk írni Nektek. Ebben a számban – ráhangolódásként - összefoglaljuk röviden a 7 szokás rendszerét és célját, majd a következő hónapoktól az egyes szokásokat vesszük végig.
 
Ezen kívül minden alkalommal villáminterjú keretében egy-egy pedagógust, iskolai dolgozót mutatunk be és faggatunk a 7 szokással kapcsolatban is. Első számunkban Alkonyi Krisztina igazgatónővel készítettünk interjút.
 
Sok programmal készülünk az idei tanévre, ezekről is igyekszünk mindig hírt adni. Ebben a hónapban aktuális programunk a 7 szokás bemutatkozó délután, szeptember 28-án 17:00-kor az iskolában, amelyet főként az elsős szülőknek, de igazából minden érdeklődőnek ajánlunk. Itt megismerkedhettek velünk és kicsit bele láthattok a 7 szokás rejtelmeibe.
 
Addigis jó olvasást kívánunk!
Reméljük, minél többször találkozunk élőben is!
 
a VT szülői csapat
 
Lapszámaink:

1. 7 szokás percek - 2022. szeptember.pdf

2. 7 szokás percek - 2022. október.pdf

3. 7 szokás percek - 2022. november.pdf

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Linkek
Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail:
kesjarcs @kesjarcs.edu.hu

igazgato @kesjarcs.edu.hu

web: www.kesjarcs.edu.hu

 
 
        
Üzenetküldés