1.b tanító

 

Albert Katalinnak hívnak, 23 éve tanítok, itt a Kesjárban a 10. tanévemet kezdtem el az idén.

Pályafutásom alatt sok mindenbe belekóstolhattam, az utóbbi években  napközis tanítóként tevékenykedtem. Nagy hangsúlyt fektettem a helyes tanulási szokások kialakítására, sokféle szabadidős tevékenységet szerveztem délutánonként.

Vermes Éva nagytudású kolléganőmtől az évek során nagyon sokat tanulhattam és ezt a tudást szeretném kamatoztatni, mint osztályfőnök. Most szerepet cserélünk, de továbbra is segítjük egymás munkáját, ahogyan eddig is tettük.

Fontosnak tartok megtenni mindent annak érdekében, hogy zökkenőmentes legyen az óvoda-iskola közötti átmenet, hogy a gyerekek szívesen jöjjenek, sokat fejlődjenek, okosodjanak. Én sok-sok játékkal, mozgással, mesével, zenével, meg persze türelemmel és szeretettel azon fogok igyekezni, hogy ezt elősegítsem.

Célom egy egymást elfogadó, befogadó osztályközösség kialakítása, a 7 szokás életvezetési programunk jó zsinórmérték ebben.

Nagy izgalommal várjuk Éva nénivel a leendő elsős gyerekeket és az együttműködő szülőket, hiszen az eredményes munkához fontos : GYERMEK- SZÜLŐ –PEDAGÓGUS egyaránt!

 

Albert Katalin (Kati néni)

 

Linkek
Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.edu.hu
web: www.kesjarcs.edu.hu
 
        
Üzenetküldés