Aktualitások

PRIMANIMA 2022

Tixa // Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Fesztivál // Primanima World Festival of First Animations

Sulikörkép_2019: Kesjár Csaba Általános Iskola - BKTV

KESJÁROSOK A PRIMANIMÁN 2022

Kesjáros diákok a 10. Primanima Nemzetközi Elsőfilmes Animációs Filmfesztiválon

 

A kisiskolás gyerekek egyre szervesebb részévé válnak a budaörsi animációs életnek. A Kesjár most már 5/A-s diákjai a város és a BABtér közös pályázatán három természetvédelemről szóló animációs kisfilmet készítettek, ami arra inspirálta őket, hogy tovább folytassák az animációs alkotást.

BABteres segítőik Somorjai-Pálvölgyi Nóra, Miklós Ádám és Módy Luca voltak, szakmai partnerséget pedig az iskola igazgatója, Alkonyi Krisztina és az osztályfőnökök, Szőr Ildikó és Schenkné Zöldi Erzsébet nyújtott. A gyerekek azóta is havi rendszerességgel járnak animációs foglalkozásra, ahol hol viccesebb, hol komolyabb kisfilmeket készítenek.

Mikor felkérték a BABkölyköket, hogy az idei Primanima Nemzetközi Filmfesztiválon vállalják el a gyerekzsűri szerepét, egyöntetűen és nagyon boldogan mondtak igent. Hatalmas izgalommal várták ezt a megtisztelő feladatot, amit még a felnőtteket is meghazudtoló komolysággal láttak el. Nagy örömükre a gyerekfilmek vetítésén osztály- és évfolyamtársaik is részt vettek, ahol büszkén feszítettek egyenpólójukban.

BABtér | Budapest Metropolitan University

 

BABkölykök: Vermessy Félix, Fekete Máté, Réthelyi Zsófia, Lazányi Máté, Nabilek Boldizsár, Halász Benedek, Lichtneckert Tünde, Forgács Márk, Mile Bettina és akik nem szerepelnek a képen: Pongrácz Kornél és Pongrácz Péter.

 

Polónyi Réka

5.a - Édesanya

 

Életképeink
0014kesjar.jpg
Linkek
Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail:
kesjarcs @kesjarcs.edu.hu

igazgato @kesjarcs.edu.hu

web: www.kesjarcs.edu.hu

 
 
        
Üzenetküldés