Aktualitások

VI. KÖRNYEZETVÉDELMI KONFERENCIA 2024

 

Április végén a Fenntarthatósági Témahét keretein belül megrendeztük a hatodik  Környezetvédelmi Konferenciát iskolánk művészeti termében.

A 7. és 8. osztályos tanulók az általuk választott témákat szépen feldolgozva, élvezetes és izgalmas előadásokat tartottak. Az iskola tanáraiból álló zsűrinek igencsak nehéz dolga volt, amikor a különböző kategóriákban kellett a díjazottakat eldönteni.

A különdíjak büszke tulajdonosai a tengerek és a nagyvárosok szennyezéséről készítettek figyelemfelkeltő prezentációt.

A legszínvonalasabb ppt kategóriában az egyik páros (Csobay-Novák Máté, Gál Alex 7.a) munkájában a talajszennyezésről hallhattunk élvezetes és látványos kísérlettel tarkított előadást, míg a másik páros (Dénes-Szebeni Alina, Mireuta Lily 8.a) a vegyi anyagok hazai felhasználását dolgozta fel magas színvonalon.

A legjobb előadás díját is megosztva kapták az előadók: Energiatakarékosság, passzív házak (Papp-Kámán Martina, Réthelyi Dóra 8.b), és a hulladékgazdálkodási tevékenység új megközelítésből téma (Bartl Olivér 8.b) előadásaiban élvezhettük a pontos és precíz tényfeltáró munkát.

Felkészült előadóink a napjainkat érintő környezeti kérdéseket és a változásokat előidéző folyamatokat nagyszerűen és magabiztosan magyarázták el az érdeklődő közönségnek.

Köszönjük a zsűri és az előadásokat tartó tanulóink munkáját, a közönség részvételét! Ezen a délutánon mindenki tanulhatott a másiktól!

Jövőre, Veletek, Ugyanitt!

Godó László szervező

 

Életképeink
0002kesjar.jpg
Linkek
Fontos időpontok

„Kesjár 35” 2024. május 17.

Nemzeti Összetartozás napja-megemlékezés 2024. június 4.

Kesjár-nap/DÖK-nap 2024. június 14.

Ballagás 2024. június 21.

Tanévzáró 2024. június 22.

Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail:
kesjarcs @kesjarcs.edu.hu

igazgato @kesjarcs.edu.hu

web: www.kesjarcs.edu.hu

 
 
        
Üzenetküldés