Komplex Természettudományos verseny zajlott a Kesjárban idén áprilisban, egy keddi délutáton két szaktanteremben, nyolc állomáson.

 

A versenyt idén immár második alkalommal szerveztük a 8. osztályosoknak azzal a szándékkal, hogy nemcsak tanórai keretek között is számot adhassanak négy, a természetet "vizsgáló" tantárgyban megszerzett tudásukról.

Az elmúlt két év alatt a biológia, földrajz, fizika és kémia tantárgyak óráin megtanult szerteágazó ismereteket most bizony mozgósítani kellett!

Főként gyakorlati,"kísérletezős" :-) feladatokat kaptak a versenyzők, akik 3 fős csapatokban járták végig az állomásokat.

Mária néni, Panni néni, és Orsi néni kiváncsian és büszkén nézte a versenyzőket, hogyan birkóznak meg a szórakoztató, de gondolkodtató feladatokkal.

A verseny eredményének kihirdetése és értékelése a következő iskolagyűlésen lesz.

 

A 8.a osztályból Blága Dana, Hutira Fanni, Süvegh Ádám csapata, illetve Bacsa Domán, Halassy Hunor, Hangyál Ádám (kis időre kiegészülve Lévay Boldizsárral) csapata, a 8.t osztályból Hajnal László, Jónás Rebeka, Kótány Katica csapata, illetve Farkas Noémi, Ratkovics Gergő, Sípos Anna csapata indult a versenyen.

 

Bízunk benne, hogy jövőre is minél több 8. osztályos Kesjáros fogja úgy gondolni, hogy kipróbálja magát, és az együtt versenyzés élményét a Komplex Természettudományi Versenyünkön!

 

Marika néni, Panni néni, Orsi néni

A nem könnyű, de szerethető "reál tárgyak" Kesjáros "professzorai"

Beszámolóink
Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
Linkek
Fontos időpontok

Ballagás 2019. június 14. - 17 óra

Tanévzáró 2019. június 15. - 9 óra

Nyári városi napközis tábor:

2019. június 24-augusztus 16.

Iskolánk elérhetőségei

Kesjár Csaba Általános Iskola

2040 Budaörs, Őszibarack utca 29.
 
Városi ügyelet ideje alatt hívható telefonszám:
06/30/610-4968
 
Titkárság Tel.:06-23-415-607
Tanári: 06-23-415-551
OM szám: 037740
 
e-mail: kesjarcs @kesjarcs.sulinet.hu
web: www.kesjarcs.sulinet.hu
 
        
Üzenetküldés